Uitnodiging #Connected 17 juni 2013

Op 17 juni vanaf 15:30 organiseer werkgroep Exact samen met Bureau De Helling het symposium ‘#Connected – Nederland gezond en bereikbaar’. Hier wordt de visiedocument #Connected gepresenteerd. Om de bereikbaarheid van de toekomst tastbaar te maken, zullen daarnaast enkele innovatieve ondernemers een korte pitch geven over hun bijdrage aan duurzame mobiliteit. Het publiek en een divers samengesteld panel van kamerleden, wethouders en vertegenwoordigers uit de mobiliteitssector krijgen de gelegenheid te reageren op de pitches, op de publicatie en met elkaar in debat te gaan.

#Connected – symposium over duurzame bereikbaarheid

Datum en tijd:         Maandag 17 juni, 15.30-18.30, Seats2Meet, Moreelsepark 65 Utrecht

Doelgroep:              Beleidsmakers, politici, bestuurders, professionals uit de mobiliteitssector en overige geïnteresseerden

Bureau De Helling en werkgroep Exact van GroenLinks presenteren op 17 juni ‘#Connected – Nederland gezond en bereikbaar’. #Connected is een analyse van mobiliteitsontwikkelingen en verkeersbeleid tot nu toe, en vooral een wenkend perspectief hoe het ook anders kan: een bereikbaar Nederland, maar dan gezonder, duurzamer en economisch verstandiger.

De auteurs van #Connected gaan graag in gesprek over de bereikbaarheid van de toekomst. In de eerste plaats met u, iedereen die betrokken is bij mobiliteit in Nederland. Samen met u willen we de stappen identificeren die nodig zijn om Nederland gezond en bereikbaar te maken.

Daarnaast vragen we ook reacties van een divers samengesteld panel met o.a. Carla Dik-Faber (ChristenUnie Tweede Kamerfractie), Sander de Rouwe (CDA Tweede Kamerfractie), Roelf de Boer (voorzitter RAI Vereniging, onder voorbehoud), Hugo van der Steenhoven (directeur Fietsersbond) en Frits Lintmeijer (wethouder verkeer in Utrecht).

Om de bereikbaarheid van de toekomst tastbaar te maken, pitchen zes innovatieve ondernemers hun bijdrage aan duurzamere mobiliteit: o.a. Ronald Laverman (OV Fiets en MyWheels), Ronald van den Hoff (Seats2Meet) en Ruud Koornstra (Xximo en Tendris, onder voorbehoud), Max Prudon (Binnenstadservice) en Gandert Van Raemdonck (WABCO).

Namens de GroenLinks Tweede Kamerfractie zal Liesbeth van Tongeren aanwezig zijn. Zij zal vertellen wat zij met #Connected en de uitkomsten van de conferentie gaan doen.

De organisatie heeft Seats2Meet bereid gevonden om gastheer te zijn op haar locatie bij Utrecht Centraal. Vanaf 15.30 uur is de zaal open en het programma loopt van 16.00 uur tot 18.15 uur. Daarna is er gelegenheid om na te praten en te netwerken onder het genot van een borrel.

U kunt zich aanmelden voor het  symposium door het aanmeldformulier in te vullen op: aanmeldformulier #Connected.

Hieronder kunt u een pdf document downloaden met het programma en meer informatie.